Στο www.endimata-master.gr μπορείτε να πληρώσετε με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε:

  1. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή(στον υπάλληλο της μεταφορικής) εφόσον θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παράδοσή της. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 1,5 ευρώ.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

 Για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Viva Wallet με IBAN   :  GR7970100000000249247147458 (με δικαιούχο Στρατής Αναστάσιος του Αποστόλου)

EUROBANK με ΙΒΑΝ : GR9602602820000140201170214 (με δικαιούχο Στρατής Αναστάσιος του Αποστόλου)

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο  email: info@endimata-master.gr

3. Με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στη σελίδα της Viva Wallet, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του καταστήματός μας.